2012. február 13., hétfő

18krp filled arany gyűrű+Számla+Garancia - Jelenlegi ára: 1 Ft .

                           LUXUS ÉS ELEGANCIA ELÉRHETŐ ÁRON!
Te is szenvedsz attól, hogy az elegancia túl drága? A mi cégünk elegáns, divatos megjelenést nyújt, mégpedig mindenki számára elérhető áron!
                     
110411-04 GYŰRŰ
Belső átmérő: 18mm
Súly: 1, 6g
Kő: 2mm Kristályok
PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA!!
Az XP ékszerek kézzel készült ékszerek (nyaklánc, gyűrű, fülbevaló, karkötő, medál, ékszeröv, nyakék), melyeket vastag 18 karátos arany és/vagy ródium bevonattal láttak el, ezzel hosszú tartósságot biztosítva. Ez elérheti az átlagos érték 15-25szeresét. Az alapfém nikkel és ólom mentes, ezért fémérzékenyek is nyugodtan viselhetik.
Ha szereti az eleganciát, de túl sokba kerül, csak nálunk mindehez olcsón juthat hozzá, a 70%os gyártói árengedménynek köszönhetően.  Az ékszerek minden darabja fémjelzett.  Tulajdonságaiban teljesen úgy viselkednek, mint tömör arany ékszer társai, gondos ápolás mellett akár egy életen át tartós és csillogó marad.  A kövek kiváló minőségű féldrágakövek, melyeket fejlett Inlay technológiával rögzítettek az ékszerhez.
Mindezen felül láthatatlan védőbevonattal látták el az ékszerek külsejét, hogy ezzel védjék az apróbb mechanikai sérülésektől.
Szállítási idő: 1 munkanap
Köszönöm, hogy benéztél hozzám, ha van kedved kérlek tekintsd meg többi 1forintos termékemet.
Jó licitálást!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-14 19:13
. 18krp filled arany gyűrű+Számla+Garancia - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos